Ak Parti Milletvekilleri Gazeteciler ile yemekte bir araya geldi.

Secime son iki hafta kala secim heyecanı artarken Ardahan’da Ak parti Milletvekilleri ve il teşkilatı ile bir araya gelen gazeteciler arasında da samimi ev ortamında bir sohbet geçti.

Ak Parti Milletvekilleri Gazeteciler ile yemekte bir araya geldi.

Ardahan AK parti Milletvekilleri bizlerin hedefleri bu şehir için çok büyük olacak.

Ardahan ve Göle ilçesine yapılacak iki baraj ile sulama kanalları oluşturup artık dışarıdan saman ot alımına bir son vererek çiftçimizi ve besicilerimizi dışa bağımlığını bitirmiş olacağız.

220 köyümüz var ve bu köylerde elini sıkmadığımız hiç kimseyi bırakmayacağız diğer adaylar gibi telefon açıp muhtar neyiniz eksik demeyeceğiz.

Her şeyden önce bir iş bir sorun varsa bunları kendi sorunumuz ve kendi işimizmiş gibi empati kurarak gidermeye çalışacağız

Danışmanımız Ankara’da değil Ardahan’da açtığımız ofisimiz de olacaktır.

Ak parti Milletvekili Kaan Koç gazeteciler ile tek tek selamlaşırken ben isimlerimiz ile hitap ederek ben sizlerin ismini biliyorum sizleri tanıyorum, bu şehirde adayım ve diğer adaylara ise onlarla da tanıştığınızı biliyorum ama o tanışmada sizler adaylara isimlerinizi söyleyerek kendinizi tanıttınız, işte benim farkım bu ben herkesi tek tek isim olarak biliyorum ben bu şehrin insanıyım bu şehrin evladıyım. Dedi

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık