Ak Parti Ardahan Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar, Emin Adımlar ile İlerliyor

AK Parti Ardahan Belediye Başkan Adayı Tanıtım Sonrası Görev Alan Yunus Baydar Ardahan’da Secime Emin Adımlar ile Devam Ediyor.

Ak Parti Ardahan Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar, Emin Adımlar ile İlerliyor

Ak parti Ardahan belediye başkan adayı Yunus Baydar, Seçime 45 gün kala halk arasında konuşulmaya başlandığı bu günlerde büyük çoğunluğun Baydar’a desteklerini sunacağı ve seçim sonrası yapacağı projeler ile Serhat Şehri Ardahan’a büyük derece de katkı sağlayacağı görülmektedir.

Ardahan’da sevinç ile karşılanan Yunus Baydar’ın adaylığı sonrası Ak Parti de çalışmalar hızlanırken adayların vaat ettikleri projeleri ile ön planda olan ve çığır açacak projeler hayata Yunus Baydar İle geçeceğine inanan Ardahan Halkı Baydar’a oy vereceklerini de dile getiriyor.

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık