Hemşehrimiz Hatice Bozdağ Büyükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı oldu

Hemşehrimiz Hatice Bozdağ Büyükçekmece Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı oldu

Hemşehrimiz Hatice Bozdağ Büyükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı oldu
  • 18 Aralık 2023, Pazartesi 0:17

Hatice Bozdağ, Büyükçekmece İlçe Başkanı Murat Çelik’e adaylık do yasını teslim etti. Dosyasını ilçe başkanına teslim eden Bozdağ şunları söyledi.

 

Siyasi hayatımda ilk görev aldığım çalışmaktan onur ve gurur duyduğum Ak parti Büyükçekmece ilçe Başkanlığımıza 2024 yerel seçimler için Belediye başkan aday adayı olarak başvurumu yapmış bulunmaktayım.

 

Öncelikle Aileme İlçe Başkanımız Murat Çelik, beye kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarımıza ve benimle bu davada yürüyen Teşkilat mensubu kardeşlerime, tüm sevdiklerime çok teşekkür ediyorum. Rabbim menzilimizi mübarek eylesin dedi.

 

HATİCE BOZDAĞ KİMDİR?

 

1972 yılında İstanbul Kâğıthane’de dünyaya gelen Bozdağ, İlk ve orta öğrenimini Kâğıthane’de liseyi Çağlayan Lisesinde okudu.

 

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi bölümünden mezun olan Bozdağ okuma kariyerine Aydın üniversitesi Yerel Yönetimler Yerinde Yönetim bölümünden sonra Siyaset bilimi ve uluslararası İlişkileri bölümünü bitirdikten sonra

 

Yıldız Teknik Üniversitesinde inovasyon yönetim ve girişimcilik üzerine Yüksek Lisans yaptı.

 

Siyasi hayatına 2009 yılında AK PARTİ Büyükçekmece İlçe Başkanlığında Başladı. 2009-2014 Tarihleri arasında Büyükçekmece Ana Kademe Sosyal işler, Ekonomik işler Birim Başkanlığından sonra

 

2014 - 2017 yılları arasında Büyükçekmece Ana ilçe Başkanlığı yaptı.

 

2017-2018 Tarihinde İstanbul İl Kadın Kolları yönetimi ve AR-GE Başkanlığı görevine getirildi. AR-GE Birimi olarak 39 İlçede Siyasette Kadın olmak, Niçin Teşkilattayız, Aile ve siyaset, Bağımlılıkla mücadele eğitimleri Uzmanlar tarafından Teşkilat ve kadın üyelerine verildi. Yine 39 ilçede ‘’Okumayan Kadın kalmasın’’ kampanyası ile okuma yazma seferberliği ve ‘’Çocuklarımla kitap okuyorum’’ kampanyası ile 700.000 kadına ulaştırarak sosyal sorumluluk anlamında kalıcı imzalar attı. Yine 2018 Genele seçimlerinde İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili adayı oldu. Aynı zamanda Genel Merkez MKYK üyesidir. Teşkilat komisyon üyesi olan Bozdağ, İç Anadolu bölge koordinatörlüğüne devam ediyor. Bozdağ, Türkiye’de 81 İl Bazında İstanbul AR-GE Başkanlığı olarak ödül aldı. İstanbul TOBB Kadın Kolları üyeliği ve TOBB Sanayi odası meclis üyeliği, Yeşilay Yönetim kurulu üyesi olan Bozdağ Sivil Toplum kuruluşlarında da üyeliği bulunmaktadır.

 

Ayrıca Özel Bankalarda üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundu. Bozdağ Aydın Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak İşletme finans üzerine ders veriyor. İyi düzeyde İngilizce ve Almanca bilen Bozdağ Evli 2 Erkek 1 Kız çocuğu annesidir.

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık