Işık'lı 23 Nisan’da çocuklara Kitap Götürdü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolasıyla Bilişim Uzmanı Mehmet Suat Işıklı ve arkadaşları Ardahan’ın Damal ilçesindeki Burmadere Köyünde çocuklara hikaye kitapları ve çikolata götürdü.

Işık'lı 23 Nisan’da çocuklara Kitap Götürdü

 

 

 Bilişim Uzmanı Mehmet Suat Işıklı’ya Drone Pilotu Doğu Yılmaz, Mustafa Necati Sütçü, Fotoğraf Sanatçısı Muhammet Çiçek ve Yönetmen Erdal Rahmi Hanay eşlik etti. Çocuklara Prof. Dr. Selçuk Şirin’in 1 milyon kitap projesi kapsamında gelen çocuk kitapları tek tek teslim edildi. Beraberinde bayram çikolatasıda alan minikler çok mutlu oldular.

 

Drone Eğitimi Verildi 

Drone gören çocuklar çok fazla ilgilenince Drone Plotu Doğu Yılmaz ve Drone Pilotu Mustafa Necati Sütçü çocuklara kısa eğitim verip drone hakkında genel bilgi verdi.

 

Işıklı “Bizi mutlu hissettirenler, yüreğimize çiçek ekenlerdir. Çocuklarımızı mutlu edebilmek için sürekli bu tür projeleri yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık