İL BAŞKANIMIZ KAAN KOÇ'UN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI...

15 Temmuz; vatanımızın bölünmez bütünlüğünün, aziz milletimizin kararlılığının ve cesaretinin, milli birliğimizin ve beraberliğimizin dünyaya bir kez daha gösterildiği destandır.

İL BAŞKANIMIZ KAAN KOÇ'UN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI...

Şanlı direnişimiz yalnızca; Türkiye’de değil, Dünya Siyasi Tarihinde ’de bir darbeye, bir terör saldırısına nasıl cevap verileceğinin en önemli örneğini ortaya koymuştur.

Vatanımıza ve demokrasimize kastedenler bilsinler ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan liderliğinde FETÖ Terör Örgütü ile onun işbirlikçileri ile ve bütün terör örgütleri ile mücadelemiz sonuna kadar kararlılıkla sürecektir. 15 Temmuz ruhu daima yaşayacaktır. Vatanımıza, devletimize ve milletimize kastedenlere karşı demokrasi nöbetimiz daima devam edecektir.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık