Damal Halkı Yaslı Damal Halkı Öfkeli

Ardahan’ın Damal ilçesinde 16 temmuz 2021 tarihinde iki grup arasında çıkan kavgada bir çok kişinin yalanması ile sonuçlanmıştı.

Damal Halkı Yaslı Damal Halkı Öfkeli

Dama’ın hayvan pazarında Kars’tan gelen bir grup ile hayvan pazarında bulunan Özkan Birkal’ın da aralarında bulunduğu tartışma sopalı kavgaya dönüştü. Tartışmada ağır yaralanan Özkan. Birkal Ardahan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ardahan’da gördüğü tedavi den sonra Erzurum’a sevk edildi.

Bugün Erzurum’da iki aydır yoğun bakımda olan Özkan Birkal burada yaşam savaşına yenildi.

Özkan Birkal’ın ölümü Damal halkında büyük üzüntü ile büyük bir tepiye neden oldu.

Damal Halkının ‘’ Bu tür topluma zarar veren canileri, ve mafya Bozuntuları insanları öldürmeye teşebbüs edeni bilecek kadar gözleri dönmüş zanlıların halkımızın içinde gelmemeleri için Kaymakamımız ve İlçe emniyet müdürümüz tarafından önlem almalarını önemle arz ederiz

Başımız sağ olsun. Bugün Özkan kardeşimiz sonsuzluğa Sırlanacaktır

Yarın saat 11 de köydeki

Cemevinde yemeği vardır

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 5 Kızgın 1

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık