Ardahan'da Bir İLK Artık SRC Almak için başka bir ile gitmeye gerek YOK

Motorlu araç kullanmak için, araç hakkında donanımsal ve ehliyete sahip olunması gerekiyor. Ehliyetsiz olarak araba kullanmak yüklü ceza ödemenize olanak tanır. Bu neden dolayı ehliyet motorlu taşıt kullanmak için önemlidir. Manuel ve otomatik vites araç kullanmak oldukça keyif vericidir. Araç hakkında herhangi bilgiye sahip olmayan kişiler için korkutucu bir durum olabiliyor. Ehliyet kursu seçerken kurs hakkında kursiyerlerin başarı oranının bilinmesi gerekiyor. Kurs seçiminde bunun araştırılması gerekiyor. Öz Avşar Sürücü Kursu ehliyet kursu bu alanda önemli faaliyet veriyor. Hatta kısa sürede teorik ve pratik anlamda araba hakkında bilgiye sahip olmanızı sağlıyor.

Ardahan'da Bir İLK Artık SRC Almak için başka bir ile gitmeye gerek YOK
  • 28 Ağustos 2021, Cumartesi 0:12

Ehliyet Sınavına Hazırlık

Ehliyet sınavı B sürücü belgesi yani ehliyetine sahip olabilmek için çeşitli teferruatın bilinmesi gerekiyor. Öncelikle Ehliyet kursları bakımından başarılı bir kurs seçilmesi gerekir. Bu Ardahan’da bulunan Öz Avşar Sürücü Kursu sayesinde sizlere kolaylık sağlıyor. Kurs yeri seçildikten sonra sizlerden talep edilen evrakları hazırlamanız gerekiyor. Sağlık raporu, adli sicil kaydı, diploma, kan grubu kartı gibi çeşitli evrakların tamlanması gerekiyor.

Daha kurum tarafından yaklaşık 34 saatlik ders alınması gerekiyor. Bu 34 saatlik 7 gün sürüyor. Sürücü kursları bakımından başarı oranının bilinmesi gerekiyor. Teorik ve pratik olarak sınava hazırlık hem eğlenceli hem de donanım kazanmanızı sağlıyor. Sınavda 50 soru bulunuyor. Bu 50 sorudan 23 trafik, 12 ilk yardım, 6 trafik adabı ve 9 tane motor soruları bulunuyor. Bu 50 sorudan en az 35 tanesinin doğru seçilmesi gerekiyor.

Sınav Sonrası

Ehliyet sınavından başarı sağlayan sürücü adayları için ikinci aşama başlıyor. İkinci aşama direksiyon sınavıdır. Direksiyon sınav günü geldiğinde heyecan artabilir. Bunu yapacağınız pratik çalışma sayesinde ortadan kaldırabilirsiniz. En iyi sürücü kursu seçilmesi bu yüzden oldukça önemlidir. Gerek alınan ders gerek pratik kalıcıdır. 35 dakika süren direksiyon sınavı bir eğitmen ve bir gözetmen eşliğinde yapılıyor. Direksiyon sınavı sırasında uyulması gereken sıra bulunuyor. Araca biner binmez koltuk ve aynaların ayarlanması gerekiyor.

Daha sonra emniyet kemeri takılır. Bu sıra oldukça önemlidir. Ön hazırlık tamamlandıktan sonra ise aracın debriyajına basılıp vites boşa alınır. Daha sonra kontak çevrilip araç çalışır. Freni basılı tutarak el freni indirilir. Gidileceği yere sinyal verilerek araç birinci viteste hafif gaza basılarak yola çıkılır. Bu sıra oldukça önemlidir. Öz Avşar Sürücü Kursu bakımından sınavda başarı olmanızı ve direksiyon sınavından %100 oranında başarı sağlayacağınızın teminatını veriyor.

Sürücü Kursu Fiyatları

Neredeyse her ilde sürücü kursu fiyatları sabit denilebilir. Fakat küçük iller dışındadır. Çünkü küçük yerleşim yerlerinde ilin ekonomik durumu düşük olabiliyor. En iyi ehliyet kursu Öz Avşar Sürücü Kursu içerisinde bulunuyor. Gerek verilen hizmet gerek ise başarı oranı %100’dür. Öz Avşar Sürücü Kursu ehliyet kursları bakımından zengindir. Hem direksiyon sınav hazırlığında verilen eğitim hem de sınav günü Öz Avşar Sürücü Kursu’in güzel yerlerini görebilirsiniz.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık