Ardahan Belediye Başkanı Kim. Karar Verin.

Ardahan’da son zamanlarda sıkça sorulan bu soruyu birde biz dile getirelim.

Ardahan Belediye Başkanı Kim. Karar Verin.

Ardahan belediyesinin mevcut çalışanlarının dahilin de belediye personeli olarak çalışan ama ne hikmetse iki kişinin ismi belediye başkanından daha çok konuşuluyor.

İnsanlar belediye başkanı Faruk Demir’e, ulaşamadıkları gibi mecbur kalıp danışmanlarına ulaşmaya çalışıyor. Bu mecburiyet de danışmanlarına gün doğduruyor ki halkın Ardahan Belediyesine Kin ve Nefret Duymasına Sebebiyet acıyor.

Selahattin ile Yusuf’umuz var bunlar kim ne gibi bir tecrübeleri vardı belediyecilik ile ilgili de belediyede belediye başkanı kadar söz hakkı tanındı. Kurum amirlerinin dahi söz söylemeye tereddüt ettiği bu kişiler kurum dışında da kurum adına iş yapar iş yaptırmaz hale geldiler.

Halkın Belediye Başkanı Faruk Demire Ulaşma gibi bir ihtimali yokken bu kişiler neden ben bunu sevmiyorum bunun işi yapılmasın, bu kişi çok iyi tanırım bunun işini yapalım demelerini nerden ve kimden buluyorlar.

İnsanlar üzerinde kin ve nefrete dayalı birer etki bırakmaları Faruk Demir’i sürekli eksiye çekmekten öteye geçmeyerek halkın da Belediye Binasında Belediye Başkanının sözü geçmiyorsa belediye başkanı da kalksın bu iki kişi belediye başkanın koltuğuna ortaklı otursunlar birer haftalığına.

Bu tür olaylar Ardahan’da yaşayan insanları zor duruma koymaktan öteye geçememek le birlikte yapılacak bir şeyin de olmaması ile birlikte şu sözü söylüyorlar CHP üzerinde kalıplaşmış söz CHP zihniyeti..

 

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık