AK Partili üyeler kendi adaylarına değil, CHP'li adaya oy verdiler!

AK Partili üyeler kendi adaylarına değil, CHP'li adaya oy verdiler!

Göle Belediyesi ikinci Dönem Meclis Başkanlığı seçimi yapıldı. AK Parti’den Nermin Daş, CHP’den ise Emekli Öğretmen Muazzez Kılıç aday oldu. Yapılan oylama sonucunda AK Parti’den 2 üyenin desteğini alan Muazzez Kılıç Göle Belediyesi Meclis Başkanı seçildi. Kılıç, Meclis başkanlığını 3 yıl süreyle yönetecek.

İLHAN GÜLTEKİN ZAYIF MI KALIYOR? 

Öte yandan 2 AK Partili üyenin CHP'li Başkan adayına oy vermesi Göle'de partililer tarafından ihanet olarak nitelendirilirken Belediye Başkanı İlhan Gültekin'in kendi meclis üyeleri üzerinde etkisinin bulunmadığı bir çok meclis üyesinin Gültekin'i dikkate almadıkları öğrenilirken, Başkan Gültekin'in bu konuda zayıf kaldığı yorumları yapılıyor.

Göle Belediyesi Meclis Başkanlığı seçimi ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz Belediye Başkanı İlhan Gültekin, “Göle Belediyesi Meclis Üyelerinin tek derdi Göle’dir. Biz tüm kararlarımızda partiler üstü davranıyoruz. Göle Belediyesi ikinci Dönem Meclis Başkanlığı seçimi yapıldı, Belediye Meclis Üyeleri Demokratik hakkını kullanarak Muazzez hocamızı seçtiler. Hayırlı olsun, Meclis Üyelerimiz arasında her hangi bir sorun yoktur, ortak davamız Göle’dir” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık