Göle'de Yer Altı Şehri Bulunduğu İddiası

Ardahan'ın Göle İlçesine bağlı tek beldesi olan Köprülü (Goreveng) Beldesi Belediyesinin başlattığı altyapı çalışması sırasında yeraltı şehrine rastlanıldı.

Göle'de Yer Altı Şehri Bulunduğu İddiası
  • 22 Eylül 2022, Perşembe 11:53

Ardahan Köprülü Belediye Başkanı Yücel Akkoç, "Beldede başlattığımız kanalizasyon çalışması sırasında işi alan firmaya ait kazıyıcının kazıdığı alanda yer altı şehri mi hazine mi ya da bir alt geçit mi, bilinmeyen bir alanda önüne çıkan engele takıldı. Kemer şeklinde bir kaya derinlere doğru gidiyor. Yeraltı şehri olma ihtimali yüksek görünüyor. Köy koruyucuları ve jandarma ekipleri alanı koruma altında tutuyor" dedi.

 

Hazine olabileceğinin de konuşulduğu kazı esansında tonlarca ağılıkta bir taşın önünü kapattığı girişin ne olduğu anlaşılamadı. Köprülü Belediye Başkanı Yücel Akkoç alanda yapılan çalışmayı durdurup, Ankara'dan gelecek olan Anıtlar Kurulu heyetini beklediklerini söyled

 

Haber: Metin Kasimoglu 

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık