Star Arena Dünya Markası Olma Yolunda

Küçük bir ilde küçük bir mağaza ile başlayarak devler arasına giren Star Arena Ardahan Merkez’de bulunan ve 45 yıldır faaliyetini sürdüren bir işletmecilikten, tekstil devleri ile yarışan bir firmanın başarısı.

Star Arena Dünya Markası Olma Yolunda

Star Arena Ardahan’da açıldığı günden bu zamana kadar bölge halkının istek ve taleplerini karşılamak için birçok ünlü Markayı mağazasında, halkın hizmetine sundu. Doğu Anadolu bölgesinde tek isim olarak görülen ve arz ve talepleri karşılar bir hale gelen Star Arena şimdi ise Doğu Anadolu bölgesinde kendi markası ile bölenin en çok tercih edilen firması haline geldi.

Bölgede farklı markalar ile hizmet verirken şimdi kendi markasını üreten bir firma haline geldi.

Doğu Anadolu bölgesinde SHERPA ismi ile kendi markasını üretip hizmete sunan Star Arena SHERPA’nın beş yüz yıl önce doğu Tibet’ten nepal’e göç etmişler. Şerpa sözü, Tibet dilinde Doğu anlamına gelen ‘’ŞER’’ ve halk-insan anlamına gelen ‘’PA’’ ekinden oluşuyor. Kısacası SHERPA ismi yüksek ve başarının zirvesi demek.

Bizler başarıyı kendimize ilke edinmiş bir işletme olarak her zaman SHERPA (Başarının zirvesinde) olmaya ve başarımızı üretim ile taçlandırmaya devam edeceğiz.

                                                       MARKA OLUŞUMUNDA YENİLİK BİZİM İŞİMİZ

Türkiye çapında büyüyen bir firma olarak yolumuza devam ettiğimiz, zamandayız. Türkiye genelinde açığımız şubeler ile arz ve taleplerine olumlu yanıt verdiğimiz, tüketicilerden bizlere internet sayfamızdan www.algiyin.com gelen yorumlarla gurur duyuyoruz. Birçok ilde ise bayilik taleplerini değerlendirerek ismimiz Türkiye ile yetinmeyerek Dünya çapında da duyurmayı hedefliyoruz.

Aldığımız olumlu geri dönüşümler ile kendi imalatımız SHERPA ismiyle gördüğümüz taleplerde, büyük firmaların taleplerinden daha çok talep gördüğümüz de doğru bir yolda olduğumuzun ve farkındalık yarattığımızın izlenimi ile üretmeye devam edeceğiz.

The North Face

Solomon

Columbia

Merrell

Jack wolfskin

HELLY HANSEN

SKECHERS

PUMA

JACK &JONES

MAVİ

LOFT

LTB

STAR ARENA MAĞAZALARI DÜNYACA ÜNLÜ BİR ÇOK MARKAYI BİR CATI ALTINDA TOPLAYIP %100 ORJİNAL OLARAK SATIŞA SUNAN MAĞAZALARDIR.

Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık