Ardahan'da Yoğun Bakım Doldu

Ardahan Merkez Kaptanpaşa Mah Kazım karabekir caddesi üzerinde bulunan bir lokantada tavuk döner yiyen 15 kişi, mide bulantısı, ağrı ve ishal şikayetleri sebebi Ardahan Devlet Hastanesi acil servisine başvurdu.

Ardahan'da Yoğun Bakım Doldu

Gıda zehirlenmesi şüphesiyle tedaviye alınan hastaların hastanede serum takılarak müşahede altına alındığı ve sağlık durumlarının kontrol altına alınmaya çalışıldığı öğrenildi.

Tavuk döner yedikten sonra rahatsızlandılar

 

Ardahan’ın işlek caddelerinde bulunan ve Türkiye’de bir çok ilde şubesi bulunan DOİS markası altında acılan işletmede, bugün öğlen saatlerinden sonra tavuk döner yiyen insanlar bir süre sonra mide bulantısı ile kusma gibi şikayetler ortaya çıktı. 15 kişi çeşitli saatler ile çağrılan ambulanslarla Ardahan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Gıda zehirlenmesi şüphesiyle tedaviye alınanlar sağlık durumlarının kontrol altına alınmaysa çalışılıyor

Gıda zehirlenmesi ile hastaneye başvuranların bir çoğu bu iş yeri ve markadan şikâyetçi olduklarını ve emniyete giderek ifade verdikleri de bildirildi.

Beğendim 7 Muhteşem 0 Haha 2 İnanılmaz 3 Üzgün 0 Kızgın 3

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık