SOSYAL MEDYADA ARDAHAN’IN TANITIMINA KATKI SAĞLAYANLARI BAŞKAN DEMİR AĞIRLADI

Ardahan ve çevresinde dijital içerik üreterek bölgenin tanıtılmasına ve çok fazla kişinin Ardahan’ı görmesine katlı sağlayan dijital içerik üreticilerini, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir iftara davet ederek ağırladı. Bilişim Uzmanı Mehmet Suat Işıklı’nın öncülük edip bir araya getirdiği içerik üreticileri, her geçen gün ekibini büyüterek Ardahan ve bölgesi için faydalı çalışmalar yapmaya devam ediyor.

SOSYAL MEDYADA ARDAHAN’IN TANITIMINA KATKI SAĞLAYANLARI BAŞKAN DEMİR AĞIRLADI

Ardahan, Çıldır, Şavşat, Hanak ve Yalnızçam’dan katılım sağlayıp içerik üreten herkesle tanışan öneri ve düşüncelerini paylaşan Başkan Demir, “Ardahan ve bölgesinin güzel coğrafyasını fotoğraflayan ve videolarla herkesin görmesine imkân sağlayan, ilimizi tanıtmak için her koşulda emek eden tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Çok verimli geçen görüşmenin ardından Ardahan’da ilk defa kurulacak olan Ardahan Belediyesi Web Tvnin, yapım aşamasındaki stüdyosunu misafirlerine gezdiren Başkan Demir katılımcılarla fikir alışverişinde bulundu.

İftar yemeğine Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir ve eşi Zuhal Demir hanımefendi, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Kayhan Zorba, Kür Kırağı sayfasından Arş. Gör. Volkan Özkan, Şavşat’a Gel sayfasından Halil Altun, Video Ardahan’dan Harun Reşit, Kar Kurtları’ndan Mehmet Ünal, Doğu75 sayfasından Doğu Yılmaz, AliMavi sayfasından Muhammet Özdemir, Oğuz Emre Yıldız, Mustafa Necati Sütçü, Çağdaş Keçeci, Doğukan Güven ve Bilişim Uzmanı Mehmet Suat Işıklı katıldı.

 Başkan Demir görüşmenin ardından ilimizin tanıtılmasına katkı sağladıklarını için dijital içerik üreticilerine teşekkür belgesi taktim etti.

 

Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık