Ardahan'da büyük Kıyım Buna Kim Dur Diyecek

Ardahan’da katliam oluyor ve herkes üç maymunu oynuyor.

Ardahan'da büyük Kıyım Buna Kim Dur Diyecek

Günlerdir eriyen kar suları Ardahan ovasını bir göle çevirirken Kura nehri boyunca mevcut bulunan Doğankaya, Kotanlı ve Kayabeyi barajları doluluk oranlarının çok üzerine çıkmış bulunuyor.

 

Bu barajlarda oluşan fazla suyu doğal olarak boşalmak zorunda olan barajlar kapaklarını enerji üretmeden boşaltmaya başladılar. Günümüzde ülkemizde elektrik fiyatlarının tavan yapması ve insanların faturalar altında ezildiği bu günlerde bu yapılanlar içler acısı bir durum.

Ülkemiz bu kadar susuzluk çekerken kuraklık varken ve enerjimiz yetmezken. Hidrolik elektrik santrali amacıyla yapılan bu barajda sudan elektrik üretildiği halde su ülkemiz ve dünyamız için bu kadar değerliyken hem suyu boşa harcayıp hem de suyun içinde var olan canlı yaşamı tehdit edilip tehdit edilmekle kalmayıp katledilmektedir.

Yaklaşık olarak bir haftadır doğankaya barajında akıtılan fazla su nedeni ile balık katlıya mi yapılmaktadır. Günlerdir kapakları acılan barajlardan baraj kapaklarına çarpıp ve yere düşerken milyonlarca balıklar telef olmaktadır. Bir doğa katliamı yapılmaktadır.

Günlerdir martıların yediği balık yanı sıra civarda bulunan bütün köylülerin çuvallar ile bu ölen balıkları taşıyarak bitiremediği çevrecilerle bizlere aktarılmaktadır.

Videolarda da gördüğünüz üzere bu katliamın ne denli büyük olduğu da gözler önüne serilmektedir.

Bu akıtılmakta olan su ve ölen balıkların bir diğer sebebi ise suya karıştırılması mümkün ola bilecek zehirli minareler de ola bileceği de söylenmektedir.

Bu katliama biran önce Ardahan Valiliği ve Su ürünleri dur demediği sürece milyonlarca yaşam son bulacaktır.

 

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 3

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık