Posof'ta ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildi

Posof'ta ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildi Kentte etkili olan kar yağışı yolları kapattı Ardahan'ın Posof ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı hayatı felce uğrattı. Bu

Posof'ta ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildi
  • 22 Aralık 2021, Çarşamba 22:15

Posof'ta ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildiKentte etkili olan kar yağışı yolları kapattıARDAHAN - Ardahan'ın Posof ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı hayatı felce uğrattı. Kar yağışı nedeniyle okullar tatil edilirken çok sayıda yerleşim yeri ile ulaşım sağlanamıyor.

2 bin 550 rakımlı Ulgar dağında yol açma çalışmaları devam ederken Tır'ların geçişlerine izin verilmiyor. İl özel idaresi ekipleri kapalı olan köy yollarının ulaşıma açılması için çalışmalarını aralıksız sürdürürken, ilçe merkezi ve bağlı köylerde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık