M.Suat Işıklı ‘’ AĞIR MİSAFİRLERİMİZ VAR !

Ardahan’lı gençler Eskişehir’de bir tarih yazı ve tüm Ardahan Halkının göğsünü kabarttılar.

M.Suat Işıklı ‘’ AĞIR MİSAFİRLERİMİZ VAR !

Geçtiğimiz hafta Eskişehir’de farklı branşlarda yapılan spor müsabakasında Ardahan’ı gurur ile temsil eden gençlerimizi Ardahan yeterince ilgi ile karşılamazken bu sporculara sahip çıkarak her türlü desteği sağlayan bir kişi oldu.

M. Suat İŞİKLİ gelen sporcuları yalnız bırakmayarak kendilerini karşıladı. Sporculara moral ve motivasyon vererek desteklerini bir kez daha yeniledi. Sporcular ile Yemekte bir araya gelen M. Suat İşikli

‘’ AĞIR MİSAFİRLERİMİZ VAR ! Hepsi memleketimizin pırıl pırıl evlatları. Eskişehir’de düzenlenen Türkiye Bilek Güreşi şampiyonasından bize 9 tane madalya getirdiler. Üstelik 15 yaş altı dalda Güldeniz kızımız Türkiye birinciliği getirdi. Bu yaşında Avrupa’da yarışmaya hak kazandı. 2. likler, 3. lüklerle birlikte 9 tane madalyayı alıp geldiler. Eşit şartlara sahip olmadan başararak gelen gençlerimizle gurur duymamak mümkün değil. Yıllardır Ardahan’da sporcu yetiştirmek için bir çok dalda yılmadan, imkansızlıklara rağmen büyük bir azimle çalışan Gürbüz Yıldız hocamız, emeğinin karşılığını alarak geldi. Çocuklarımız yep yeni hayallerle uyandılar. Spor gençlerimiz için çok önemlidir. Gençlerimizi kurtarmamız için onlara umut olmalıyız. Bir çok gencimiz bunalımda, kimisi madde bağımlısı, kimisi oyun bağımlısı.. Bazılarıda hayatı tamamen bırakmış. Bir gencimize dahi faydalı olabileceksek eğer en büyük zenginliğimiz o olacaktır. Avrupa’ daki yarışmaya 9 gencimizin bir çoğu katılmaya hak kazandı. Onlar ilk aşamayı aşıp geldiler. Sıra bizde onları mutlaka Avrupaya göndereceğiz. Tüm duyarlı dostlarımızı desteğe davet ediyorum. Eskişehir’e adımızı yazdıranlar Avrupa’yada yazdıracaktır. Davet edip küçük bir jest yapıp elimden geldiği kadar motive etmeye çalıştım. Gürbüz Hocamıza çok teşekkür ederim. Her zaman en güzel şekilde bizleri ağırlayan, ilimizin duyarlı iş insanlarından Lezzeti Kür restoranın sahibi Kadim Yılmaz abimizede çok teşekkür ederim.’’ Dedi..

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık