Kafa Duman Şarkısı ile Müzik Listelerini …

Kafa Duman Şarkısı ile Müzik Listelerini …

Kafa Duman Şarkısı ile Müzik Listelerini …
  • 09 Mart 2022, Çarşamba 16:48

BabyGirl, Değiştim ve Yeni çıkardığı Kafa Duman şarkısı ile müzik listelerini şimdiden zorlayacak olan rap müzik sanatçısı Squeezy.72 Şubat ayında Yeşil Kasaba Yapım Müzik Prodüksiyon ile anlaşma yaparak sanat yolculuğuna başladı.

Seven yürek ağlar’’ diyen Squeezy.72, şarkılarını kalpten yazdığını ve tamamen gerçek duygular olduğunu söylüyor.Kısa sürede geniş bir dinleyici kitlesine ulaşan sanatçı, yakın zamanda Türkiye’de yapacağı konserlerin müjdesini verdi.

 

Bizde sanat yolculuğunda Squeezy.72’ye başarılar diliyoruz.

 

SQUEEZY.72 Kimdir ?

 

Squeezy.72 (Efekan SOYTÜRK) 1 Nisan 2002 doğumludur. Hollanda da doğup büyümüştür ve halen orada yaşamaktadır. Annesi Rizeli, babası ise Trabzonludur. TechniekCollege Rotterdam Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünden mezundur ve Hollanda Demiryollarında Elektrik Mühendisliği yapmaktadır. Bir kız kardeşi ve bir abisi vardır. 14 yaşında şarkı sözü yazmaya başlayan rap sanatçısının 3 single’ı vardır. ‘’BabyGirl” ve ‘’Değiştim’’ şarkılarından sonra klip yönetmenliğini, söz, müzik ve düzenlemesini kendisinin yaptığı Kafa Duman şarkısını 22.02.2022 tarihinde çıkarmıştır.En büyük hayali dünyada tanınmış iyi bir rap sanatçısı olmak ve ailesini gururlandırıp mutlu etmektir. Dövüş sporlarına ve futbola ilgisi vardır. 2022’nin Şubat ayında Yeşil Kasaba Yapım Müzik Prodüksiyon ile yapımcı ve menajerlik alanında imzaları atıp üç yıllık bir sanat yolculuğuna başlamışlardır.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık