Kaan KOÇ'un Girişimleri İle Sınır Kapıları Acılıyor

Gazetemiz ve internet haber sitelerimiz tarafından sürekli gündeme getirilen ve kapalı olan Posof Türkgözü ile Çıldır Aktaş Sınır Kapıları nihayet yaya trafiğine açılıyor.

Kaan KOÇ'un Girişimleri İle Sınır Kapıları Acılıyor
  • 23 Şubat 2022, Çarşamba 23:59

AK Parti Ardahan İl Başkanı Kaan Koç, Posof Türkgözü sınır Kapısı ile Çıldır Aktaş sınır kapılarının 1 Mart 2022 itibariyle turizm faaliyetlerine yeniden açılacağını duyurdu.

Ardahan'da Gürcistan ve Kafkaslara açılan iki adet sınır kapısı olmasına rağmen, salgın nedeniyle bu kapılar ticari faaliyetlere açık bulundururken, turistik geçişlere ise kapatılmıştı. Ak Parti’nin başarılı il başkanlarından biri olan Kaan Koç'un girişimleri sonucu Ardahanlıların merakla beklediği müjdeli haber geldi. Gürcistan'a yolcu geçişlerin 1 Mart’ta başlamasıyla birlikte Türk lirası karşısındaki Lari'nin de hızla değer kaybetmesi bekleniyor. Bilindiği üzere 1 Lari 4,65 TL'den işlem görüyor

Konu hakkında bir açıklama yapan Ak Parti Ardahan İl başkanı Kaan Koç, “Yaklaşık iki yıldır korona virüs nedeniyle yolcu geçişine kapalı olan Posof Türkgözü ve Çıldır Aktaş sınır kapılarımız yaptığımız girişimlerimiz sonucunda 1 Mart itibariyle açılacaktır. Ardahan’ımıza hayırlı olsun” müjdesini verdi.

Kaynak : Özkan KARAKAYA

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık