Ardahan'da Yenilikçi Bİr Firma

Ardahan’da otomobil sektöründe önde gelen Ozan Otomotiv Ardahan’da halkına hizmet vermeye deva ediyor.

Ardahan'da Yenilikçi Bİr Firma
  • 04 Ağustos 2021, Çarşamba 14:46

Yaz tatili dolayısı ile yurt dışından gelen gurbetçilerin ve diğer illerden gelen vatandaşlarımızın büyük çoğunluğunun tercih ettiği bir firma olarak Ozan Otomotivi tercih ettiler.

Firma sahibi İzzet Morkoç  ‘’ bizler Ardahan ve Ardahan halkına daima güvenilir bir ortam sağlayarak bizlerden araç kiralayanlara kendimizin bindiği kendi güvenliğimiz gibi onlarından güvenliğini önemsiyoruz.

Bizler vizyon ve misyonumuz ile her zaman kaliteli hizmet anlayışı ile yola çıkmış bu yolda hiçbir zaman taviz vermeden devam etmekteyiz ve edeceğiz. Yapılan yatırımlarımız Ardahan için ve Halkımız içindir bizleri seçen ve bizlere güvenen müşterilerimize her zaman minnettarız ve minnettar olmaya da devam edeceğiz.’’ Dedi.

Ardahan’da bir ilki gerçekleştirerek Kars Hava alanında istenildiğinde saat kaç olursa olsun Araç teslimatları mızı da gerçekleştiriyoruz.

Her yıl yenilenen araçlar ve günlük bakımları ile siz değerli halkımıza Kaptanpaşa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No 101/1 toprak apartmanı Migros yanında hizmet vermekteyiz

Beğendim 4 Muhteşem 3 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık