Ardahan Daima Minnettar Kalacaktır.

Ardahan’da yıllardır hizmet veren kura kum eleme tesisi birçok kişiye imkân kapısı oldu.

Ardahan Daima Minnettar Kalacaktır.
  • 04 Ağustos 2021, Çarşamba 12:14

Kura kum eleme tesisi sahiplerinden Sevim Köseliören faaliyette olan tesislerinde birçok kişiye iş imkânı sunarak Ardahan’da insanlara umut olmaya devam ediyor.

27. Dönem Ardahan MHP Milletvekili Adayı olan sevim köseliören gerek siyaseten gerek ise Ardahan’da sunduğu iş imkânları ile herkesin gönlünü fetheden iş insanı olarak bir çok girişimci bayana da örnek olmaktadır.

Son zamanlarda Ardahan’a yatırım yapılmazken bu nevi yatırımları Ardahan’a sunmak Ardahan Halkı için bir nevi de olsa nimettir.

Memleketimize yapılan her türlü yatırımı insanlarımıza kazandıran iş insanlarını desteklemek önlerini açmak bizlerin bu şehirde yaşayanların borcudur.

Ardahan’da hiçbir mecburiyeti olmaksızın yüzlerce kişiye yardım edip elinden geleni esirgemeyen Köseliören ne gibi sorunları varsa elinden geldiğince daima yardıma koşan insanlar bu şehire hep lazımdır ve de daima olacaktır.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık