Ardahan AKPARTİ İl merkez yönetimi Ardahan’ın köylerini ziyaret etti.

Ardahan AKPARTİ İl merkez yönetimi Ardahan’ın köylerini ziyaret etti.

Ardahan AKPARTİ İl merkez yönetimi Ardahan’ın köylerini ziyaret etti.
  • 03 Ağustos 2021, Salı 14:50

 

Geçtiğimiz günlerde Ardahan Milletvekili Orhat Atalay ile birlikte Akperti il başkanı Kaan KOÇ Hanak ve Damal ilçelerinde halkın yanında olarak onların taleplerini dinledi.

Yapılan bu ziyaretler hekesce hoş karşılanırken, insanların sadece secimden secime bizlere uğramayan  Akparti il yönetimine çok teşekkür ettiklerini bu ziyaretten oldukça memnun olduklarını dile getirdiler.

Ayrıca köylerin eksiklerini dile getiren köy muhtarları, bu sorunların da en kısa zamanda giderilmesi için Kaan KOÇ kendilerine ne kadar sorun varsa köyde giderilmesi için ellerinden geleni sonuna kadar yapacaklarını bildirdi.

İl Başkanı Kaan Koç kısa zaman da yaptığı projeler il herkesin gönlünü kazanarak ne kadar başarılı biri olduğunu da Ardahan halkı gözü önüne serdi. Genç başkan olması ve girişimci bir il başkanı grafiği sergileyerek daha bir çok projeye de imza atacağı da yaptıkları ile kendini belli ediyor.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık