Özgür Yılmaz Akparti'den Milletvekili Aday Adayı oldu

AK Parti de vekillik için başvurular devam ediyor. Ardahan’da 14 Mayıs 2023 milletvekilliği genel seçimi için milletvekili aday adaylığı başvuruları başladı.

Özgür Yılmaz Akparti'den Milletvekili Aday Adayı oldu

 14 Mayıs 2023 te yapılacak milletvekilliği genel seçimi için AK Parti Ardahan il binasında milletvekili aday adaylığı başvuruları devam ediyor.

 

               İki dönem önceki Gençlik Kolları İl Başkanı Özgür Yılmazda adaylık için müracaatını yaptı. Eşiyle birlikte AK Parti Ardahan il binasında müracaatını yapan Yılmaz yapmış olduğu açıklamada, ‘’ AK partiye gönül vermenin ötesinde şerefle, aşkla ve büyük bir özveri ile arkadaşlarımla birlikte hizmet etmenin gururunu yaşayarak bu müracaatını yapıyorum. Amacım Cumhurbaşkanımız Reccep Tayyip Erdoğan'ın yolunda bıkmadan durmadan var gücümle memleketime hizmet etmektir. Ben hem içinizden biri hemde bir evladınız olarak bu yola çıktım. Mevlam nasip eder ve Cumhurbaşkanımız ile Genel Merkezimizde uygun görürse Ardahan için hizmet etmek istiyorum. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun ‘’ dedi.

Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 2 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık