Ardahan'ın Sevilen İnsanlarıından Erdal HOŞ (EDO) Hayatını Kaybetti

Sabah saatlerinde meydana gelen kazada olay yerine giden Ambulans ve Polis sirenleri ile uyanıp, kazayı öğrenen Ardahanlılar güne kara haberle başlamanın üzüntüsünü yaşadılar.

Ardahan'ın Sevilen İnsanlarıından Erdal HOŞ (EDO) Hayatını Kaybetti
  • 22 Eylül 2021, Çarşamba 10:18

Ardahan Çevre yolunda sabahın erken saatlerinde meydana gelen trafik kazasında iki araç kafa kafaya çarpışırken kazada bir taksici hayatını kayıp etti. Alınan bilgilere göre Ardahan Hayvan pazarının da bulunduğu çevre yolunda sabah 04.00'da ters yöne giren Iğdırlı olduğu öğrenilen bir taksi ile Ardahanlı bir taksicinin kafa kafaya geldiği ve iki aracın karşılıklı çarpışması sonucu ticari taksi şoförü Erdal Hoş hayatını kaybetti. EMNİYET Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı verilerine göre, ağustos ayında yurt genelinde 238'i ölümlü, 20 bin 212'si yaralanmalı toplam 43 bin 199 trafik kazası meydana geldiği bu kazalar ardından Ardahan'da da aynı ay içinde 22 kaza meydana geldi.

 

Kaynak: Fakir  Yılmaz

Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 2 Üzgün 6 Kızgın 2

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık