Işıklı ‘ Motivasyon Her Zaman Başarı Getirir’

Ardahan’ı Bölgesel Amatör Liginde temsil eden Serhat Ardahan Spor karşılaştığı Iğdır Es Spor’u 5-0 mağlup ederek uzun süredir beklediği galibiyeti aldı. Iğdır Es Sporla evinde karşılaşacak olan temsilcimiz için kritik maç öncesi, Ardahanlı ve uzun yıllardır Ardahan’la ilgili her konuda desteğini eksik etmeyen Bilişim uzmanı Mehmet Suat IŞIKLI Serhat Ardahan Spor’a moral yemeği verdi.

Işıklı ‘ Motivasyon Her Zaman Başarı Getirir’
  • 13 Mart 2023, Pazartesi 15:59

 

 

 Maç öncesi düzenlenen yemekle güzel ve verimli zaman geçiren futbolcular uzun süredir bekledikleri galibiyeti aldılar. 

İş İnsanı Bilet Çağlayan Işıklı’ya teşekkür etti ve şu açıklamayı paylaştı. ‘Sayın çok kıymetli ve değerli kardeşim Suat Işıklı bey, sen takıma maçdan önce bir yemek ziyafeti verdin, kebapları yediler gençler hakkını verdiler. Demek ki gençler kebapların, tatlıların hakkını verdiler seni kutluyorum değerli kardeşim. Geçen gün Doğubeyazıt maçına çocukları götürdük inanki ezogelin çorbasıyla ve poğaçayla idare ettiler. Çocuklar o kadar direndiler vallahi kalemizde 4 gol gördük. Demek ki Ardahan halkı ve esnafı takıma sahip çıktıkları zaman çocuklar hakkını veriyorlar. Serhat Ardahan Spor Başkanını ve takımın tüm oyuncularını kutluyorum. Başarılar diliyorum yolunuz daima açık olsun değerli kardeşlerim. Lütfen Ardahan olarak takımımıza sahip çıkalım Suat beye birkez daha teşekkür ediyorum.’ dedi. 

Bilişim Uzmanı ve iş insanı Mehmet Suat IŞIKLI ‘Motivasyon çok önemlidir ve her zaman başarı getirir. Bizde sporcu arkadaşlarımızla çok güzel ve verimli bir gün geçirdik. Sonucunun başarı ile taçlanması bize çok güzel hediye oldu. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olup ülkemize ve memleketimize faydalı her platformda elimizden geldiği kadar destek sağlamaya devam edeceğiz.’ dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık