Ardahan Dört Bir Koldan Seferber Oldu.

Ardahan, deprem felaketinin yaralarını sarmak için seferber oldu. Vatandaşlar, Ardahan Ak parti’nin koordinesinde eşi görülmemiş bir yardım zinciri oluşturdu.

Ardahan Dört Bir Koldan Seferber Oldu.
  • 15 Şubat 2023, Çarşamba 17:44

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Ardahan büyük bir dayanışma örneği gösterdi. Ardahan Ak parti il başkanı Kaan KOÇ, deprem felaketinin yaşandığı ilk gün Ardahan’da yaşayan vatandaşlara seslenerek yardımlaşma çağrısında bulundu. Bunun üzerine bütün İl/ilçe tam anlamıyla kenetlendi. Deprem bölgesine yardım ulaştırabilmek için seferber olan vatandaşlar yardım toplama noktalarına akın etti.

Gece Yarılarına Dek Yardım Toplandı, Sevkiyat İçin 24 Saat Aralıksız Çalışıldı.

Ardahan, deprem felaketinin meydana geldiği ilk saatlerde hiç vakit kaybetmeden acil olarak toplandı. Ak parti ile başkanı Kaan Koç, aynı günün sabahı Merkezde bir yardım toplama noktası belirlediklerini duyurdu. Bunun üzerine tek yürek olan vatandaşlar deprem mağdurları için akın akın yardım getirmeye başladı. Felaketin ilk gününden itibaren her gün, sabah erken saatlerden gece yarılarına dek toplanan yardımlar, olabilecek en hızlı şekilde deprem bölgelerine gönderildi. Ekipler sevkiyat için 24 saat aralıksız çalıştı. Depremzedelerin ihtiyaç duyduğu yiyecek, içecek, giyinme, barınma, tıbbi malzeme ve benzeri yüzleri çeşit ihtiyaç malzemesi bölgeye gönderildi.

Ardahan Dört Bir Koldan Seferber Oldu.

Ardahan’dan toplam 5 tır afet bölgelerinden Adıyaman, Malatya, Osmaniye, Hatay, Kahramanmaraş’a gönderildi. Valilik Talimatı ile deprem bölgesine çok sayıda arama ve kurtarma ekipleri gönderilirken, Ardahan’da yaşayan vatandaşların da gönüllü olarak deprem bölgesine gittikleri ve halen daha büyük bir kısmı deprem bölgesinde çeşitli kollardan yardımlarına devam etmektedir.

 

Ardahan Ak parti İl Başkanlığınca Facebook Hesabından Yapılan açıklama

Merkez, Göle, Hanak İlçe başkanlarımız ve yönetimlerimizle birlikte Malatya da depremden etkilenen ilçe ve köylerimizi ziyaret edip vatandaşlarımızın yanında olduk.

Ardahan’dan gelip burada fedakârca çalışan Gençlik ve spor il müdürlüğü personellerimizde uğradık.

MKYK Üyelerimizin, Milletvekillerimizin ve 20 İl Başkanımızın katılımıyla teşkilatlarımızın şehir merkezinde, ilçelerde ve köylerde yürüttüğü tüm çalışmalar ile ilgili koordinasyon toplantısı gerçekleştirdik.

Devlet, millet el ele bugünleri birlikte aşacağız.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık