Ardahan’da Bir Örnek Davranış Daha Yaşandı.

Ardahan’ın Göle ilçesinde 28 Eylül 2022 tarihinde meydana gelen deprem de halka dağıtılan çadırlar toplanıyor

Ardahan’da Bir Örnek Davranış Daha Yaşandı.

Ardahan Valiliğine halk tarafından 28 Eyl 2022’de depremde hasar gören evlerinin yerine dağıtılan çadırları, geri iade ediyorlar. Valilik aracılığı ile bizlerin ihtiyacı kalmadı şuan da bizlerden çok şuan depremden etkilenen merkez üssü Kahramanmaraş olan ve on ilin etkilendiği bölgelere verilmesi için talepte bulunulduğu öğrenildi.

Ardahan valiliğince AFAT tarafından toplanan çadırlar büyük bir titizlikle deprem bölgelerine gönderilmeye devam ediyor. Bu duyarlı davranıştan dolayı halk büyük takdir topluyor.

Gölede depremden etkilenen vatandaşlarımız, bizler bu hissi ve durumu çok iyi biliyoruz Allah bir daha hiç kimseye yaşatmasın diyerek bizlerdeki çadırları şuan bizden daha çok ihtiyacı olanlara gönderilsin. Denildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık