Bu Ardahan'ın önde Gelen İsimleri İçin Bir Ayıptır

Ardahan’lı iki sporcumuz  Türkiye ve Dünya’da isimlerini duyuran ve dereceye giren, iki ismi konuşurken ne yazık ki bizler kulaklarımızı kapatmış olana bitene sessiz Kalıyoruz.

Bu Ardahan'ın önde Gelen İsimleri İçin Bir Ayıptır

Türkiye şampiyonu ve Dünya Şampiyonasında Litvanya da yine bizi temsil edecek sporcumuz Emre Yılmaz ile Türkiye üçüncüsü Baran YILDIZ, ne yazık ki maddi imkansızlıklardan dolayı hiç bir şey yapamaz duruma geldiler.

Bu zamana kadar kendilerine en büyük desteği veren hocaları Gürbüz Yıldız, önlerindeki engelleri aşmak için Ardahan’da çalmadıkları kapı kalmadığı kalmadığını dile getiren Gürbüz Yıldız, sözlerine şöyle devam etti

Bizler dişimiz ve tırnağımız ile bu günlere geldik, bu zamandan sonra bizlerin de imkanı buraya kadar yetti, bizler kimseden bir şey dilenmiyoruz sadece insanlarımızdan sporcularımızın teçhizat yardımında bulunmalarını istiyoruz bu alınacak teçhizatlar bizlere kalmayacak ve gelecek nesillere de aynı zamanda fayda sağlayacaktır.

Bizler sahip çıkılmadığımız sürece unutulup gideceğiz sporcularımızın isimleri anıldığında Ardahan ismi ile çıkıyorlar bizler ne kadar kendimiz için çıkıyorsak müsabakalara kendimiz kadar da Ardahan ismi içinde Ardahan’ın simin duyulması içinde çıkıyoruz.

Bizler yardım bekliyoruz bizler sahibsiz olmadığımızı anlamak için sizlere başvuruda bulunduk şimdi bizlerin sporcularımız için bizlere yardım edecek hayır sever ve kanaat önderlerinden bizlerde sizlerdeniz demelerini bekliyoruz bizler spor için gelecekteki sporcularımız için bunları istiyoruz.

Lütfen bizleri duyun ve sesimiz olun siz değerli Ardahan Halkı. Dedi.  

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık