ARDAHAN'A VE ARDAHAN'LIYA MÜJDE

Ardahan’da son zamanlarda oluşan projeler ve bu projelerin hayata geçirilmesi Ardahan’a, çok büyük katkılar sağlayacaktır.

ARDAHAN'A  VE ARDAHAN'LIYA  MÜJDE

Gerek Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, gerek ise Ardahan AKPARTİ  İl Başkanı Kaan Koç’un sundukları Ardahan için projeler hayata geçerilerse  Şehrimizin bir hayli değişime uğrayacağını ve bu değişim ile Ardahan daha da güzelleşeceğini ve gelişeceği  görmemiz mümkün olacaktır.

Ardahan’ın en büyük sorunlarından biri olan kura nehrinin suyunun azalması ve suyun boşa akması bu şehir için büyük bir kayıptır. Kura nehri üzerinde yapılması planlanan Ardahan Belediyesi Başkanı Faruk Demir’in bir projesi olarak kura nehrinin temizlenmesi ve kuranın etrafına yapılacak olan mimarı ve geliştirilmeler doğrultusunda birçok ilde şehir merkezlerinin içerisinden gecen nehirleri halka kazandırmak ve turizme kazandırmak Ardahan’a büyük bir gelir kaynağı olacaktır.

Ardahan Yenimahalle eski mezbaha da şuan için yapımı devam eden Bungalov evleri kura nehrine ayrı bir güzellik kayacağı şimdiden görülmektedir. Bu ve bunun gibi projeler şehir merkezine renk katarak şehrimizin görüntüsünü değiştirip daha yaşanılır bir şehir haline de geleceğinden emin ola biliriz.

Ardahan’da yazın kura nehrinde kanolar ile turların düzenlenmesi kura nehrinin etrafının geliştirilip güzelleştirilmesi ve kışın ise buz pateni yapılması için dizayn edilip halka kazandırılmaması için hiçbir engel yoktur.

Ardahan yıldızlı dağ ile Halilefendi Mahallesine kurula bilecek teleferik yaz kış Ardahan Halkı için ve şehrimize gelen misafirlerimizin de güzel zaman geçire bilecek bir ortam oluşturula bilecek diye düşünüyorum . Yıldızlı dağda bulunan tarihi ramazan tabyasına turlar düzenlenip orda bulunan manzara karşısında çardaklar kurularak güzel bir çay bahçesi oluşturup insanların zaman geçirmeleri için hazırlanması yine bu şehre değer katacağına inanılıyor.

Beğendim 9 Muhteşem 3 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık