Yarının Sporcuları İçin Secmeler Yoğun İlgi Gördü

Ardahan’da kısa bir süre önce başlatılan Merkez Futbolcu Seçmeleri yoğun bir ilgi gördü. Ardahan Şehir merkezinde kısıtlı yaşamların sunulduğu çocuklara bu tür etkinlikler genç nesilin daha iyi bir şekilde yetişmesine, fayda sağlarken yarının sporcuları da şehrimizden çıkması da pek mümkün olacaktır. Şuana kadar seçmeleri gecen 104 sporcu adayı ile devam edecek olan Antrenör Burak Demirin açıklaması ise bu şekilde

Yarının Sporcuları İçin Secmeler Yoğun İlgi Gördü
  • 29 Haziran 2022, Çarşamba 11:31

EHRİN ÇOCUKLARI İÇİN KESİŞEN YOLLAR

Uzun zamandır tanıdığım ve futbol oynarken bir sezonda öğrencim olan bundan sonrasında ise kulüp başkanı olarak birlikte emek harcayacak olan Evren Kala ile artık aynı hedeflere doğru yelken açıyoruz.Sevgili başkanın da benimde ideal ve hedeflerimizin ortak paydası ŞEHRİN ÇOCUKLARI için birşeyler yapabilmektir.Şehrin futboluna yeni isimleri kazandırabilmek ve bu isimlerin ilimiz sınırlarını aşarak profesyonel bir isim olmalarına aracı olmaktır.Kulüp olarak ÖZKAYNAK modeli üzerinde durarak Ardahan'lı çocukların en erken yaşta futbolla tanışmaları ve kulüp bünyemize katıldıktan sonrada onlara en iyi şartlarda ve en doğru eğitimleri vermektir.

SULAKYURT GENÇLİK SPOR kulübü olarak tüm yaş gruplarında(Alt yaş )mücadele vereceğiz.

Önümüzdeki sezondan itibaren Genel Direktör olarak bu organizasyonun bir parçası olarak ve çok güvendiğim isimler olan Abdullah Bingöl Umut Ekinci Ersin Kıraç Anıl Çağlar Baltacı Aykut Melek Keskin Sayim Demirci Doğukan Çoban ve Üzeyir Ertunç dan oluşan geniş bir teknik ekip ile de elimizden gelenin en iyisini yapacağız.ALLAH utandırmasın hayırlı olsun.

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık