Vergi, SGK, elektrik ve doğalgazda indirim yapılması için mücadele vereceğiz.

Şubat ayının son haftasında yapılacak Ardahan Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimlerinde Başkan adayı olan Uğur Daşdemir, gazetecilerle bir araya gelerek projelerini açıkladı.

Vergi, SGK, elektrik ve doğalgazda indirim yapılması için  mücadele vereceğiz.


Toplantıda ‘ESOB Gençtir, Gençlik Yönetmeli’ temasını işleyen ESOB Başkan adayı Uğur Daşdemir, ESOB’un seçim takvimi ile birlikte tüm adaylarla istişare yaptığını söyledi.

MAAŞ İŞİNİ ORTADAN KALDIRACAĞIZ

ESOB için genç ve başarılı bir yönetimle yola çıktığını ve Ardahan esnafına çağrıda bulunan ESOB Başkan adayı Uğur Daşdemir, “Bir dönem başkanlık yapacağım. Esnafınız bize bir dönem yetki versin, sorunların çözümü, Ardahan’ın birlikteliğinin en güzel örneğini ortaya koyacağız. Ardahan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına seçilmemiz halinde 4 yıl boyunca maaş almayacağım. Birlik Başkanı ve vekili de maaş almayacaktır. Ardahan esnafı için önemli projelerimiz vardır. Vaat etmeye değil, hizmet üretmeye geliyoruz. Ardahan esnafı sahipsizdir. Koltuk için değil, hizmet için ESOB Başkanlığına talibiz” dedi.

Ardahan esnafının hakkının korunmadığını, mal ve hizmet alımlarının dışarıdan yapıldığını açıklayan ESOB Başkan adayı Uğur Daşdemir: “Kurumlar Ardahan esnafına ihale vermiyor. Alımlar dışarıdan yapılıyor. Sarp Sınır Kapısı yaya trafiğine açık, ancak İki tane sınır kapısı olan Ardahan’ın sınır kapılarının kapalı olması esnaf için çok büyük talihsizliktir. İki tane kapımız var, Gümrük Müdürlüğü’nün Kars’ta olması yetkililerin beceriksizliğinden kaynaklanmaktadır. İl dışından gelip Ardahan’dan ihale alan kişiler, Ardahan Devlet Hastanesi başta olmak üzere birçok kuruma kalitesiz ürünler vermektedir.  Biz Ardahan esnafına sahip çıkacağız. Kurum ihalelerini Ardahan esnafı alacak, temel amacımız Ardahan esnafının kazanması için gayret göstereceğiz” ifadesini kullandı.

Serhatta sınır bekçiliği yapan Ardahan esnafına, vergi, SGK, elektrik ve doğalgazda indirim yapılması için mücadele vereceğini belirten Daşdemir, özellikle pandemi döneminde birçok esnafın kepenk kapattığını, zincir marketlerin Ardahan’a büyük bir darbe vurduğunu, Ardahan’ın, Erzurum, Kars ve Karadeniz lobisinden kurtulması için seferberlik başlatacağını sözlerine ekledi.

 

Haber : Özkan KARAKAYA

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık