Otel Odalarında Veya Kiralık Evlerde Siyaset Yapmıyorum

Ardahan’da siyasetin heyecanlı olduğu bu zaman da adayların halk ile birlikte olmaya devam ediyor.

Otel Odalarında Veya Kiralık Evlerde  Siyaset Yapmıyorum

Siyasilerin günler içerisinde neler yapacağına dair plan ve projelerini sunmalarının en keskin yolu olarak basın yolunu kullandığı bu dönemde, İYİ parti Milletvekili adayları basın ile bir araya geldi.

İYİ Parti Ardahan Milletvekili Aytekin Kaya ve Nabire Reçber bu akşam Ardahan Hanak’ta ki evinde basın ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Aytekin Kaya kendi evinde verdiği yemekte yapacağı projeler ile bu şehrin ve ilçelerine eşit davranacağını ve bu şehirde göçü durduracağına dair projelerini sundu.

Milletvekili Adayı Aytekin Kaya ‘’ ben hiçbir zaman insan ayırmadım ve bu zamana kadar bu şehirden ilişkimi kesmedim. Ne olduysa bu şehire adadım. Evim burada çocuklarım burada kardeşlerim burada, ben mesleğim gereği bu şehirde olamasam da her şeyimle bu ilde oldum. Bir kesim beni tanımıyor tanımamasında ki etkenin popülizm peşinde olmamam dandır. 

Başkaları gibi kalkıp geldiğimde otel odalarında kalmıyorum otel odasından çıkıp da siyaset yapmıyorum akşam olduğunda evime gidip sabah evimden çıkıyorum ben bu şehirde yaşayan ve ker kesimini yakinen ya da uzak olsa da tanıyorum. Ardahan’ın Hanak ilçesinde bir köyüm ve ailemin de olduğu bir evim var. Ben bu şehire katacağım değerleri bana fırsat verildiği takdirde iktidar bile olmasak iktidar partisinden daha cok hizmet ede bilecek donanım ve bilgiye sahibim.

 

Benim siyaset ile ilk tanışmam eskilere dayanıyor ve ben sistemin nasıl işlediğini çok iyi biliyorum ve bu şehir için ne gerekiyorsa rica ederek değil bu halkın bana verdiği yetki ile elimi masaya vurup alacağımdan da hiç kimsenin kuşkusu olmasın, bu konuda söz veriyorum’’ Dedi.

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık