Bu Ardahan'a bir ihanettir.

Ardahan Valilği İl Özel idaresi tarafından satılmak istenen ASFALT PLENTİ Ardahan’lı encümenler istemedi Kars hemen teklif verdi.

Bu Ardahan'a bir ihanettir.

Ardahan Belediyesinin Ardahan Valiliğine verdiği iki dilekçe ile asfalt plentinin satılmak istenen fiyat neyse biz alalım talebi üzerine herhangi bir cevap verilmediği öğrenildi.

Ardahan’ın kaderidir ki bu ne hikmetse Ardahan yiyemiyor ama Kars gel sen ye diyoruz. Ardahan her ne oluyorsa elindeki her şeyini Kars’a verme alışkanlığı edindi.

Ardahan’ın iki sınır kapısı var ama müdürlüğü Kars’ta Çıldır gölü bu şekilde giderse Kars’ın olarak anılacak. Dsi  açılacak müdürlük yine Kars’ta

Şimdi ise alınması istenen asfalt plentinin ne gibi karı olacağını araştırmadan soruşturmadan hemen RED etmeleri bu şehrin daha da bir yere varamayacağının bir resmidir.

Ardahan meclisinden bu asfalt plantinin alınmaması bu şehre bir ihanettir. Isparta’da bir asfalt plantinin bir ile bir yılda 3 Milyon TL’lik tasarruf ettiğini biliyormusunuz.  Ardahan’da 3 milyon etmese de bu şehre yılda 1,5 milyon TL tasarruf elde etmesi bu şehirde yaşayan her kesime yarayacaktır.

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık