BAYRAMDAN SONRA AÇILIYOR

BAYRAMDAN SONRA AÇILIYOR

Ardahan şehir merkezinde 14 Mayıs 2020’de temeli atılan Tekstil Fabrikası Ramazan Bayramı’ndan sonra açılacağı bildirildi.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, 16 Nisan Cuma günü Halilefendi Mahallesinde yaklaşık 3000 bin metrekarelik alanda yapımı tamamlanan Tekstil Fabrikasında incelemelerde bulundu. Başkan Demir, Fabrika işletmecisi ile yaptığı görüşmede 250 kişiyi istihdam edecek fabrikanın isminin ”Ardahan Tekstil Fabrikası” olacağını ve Ramazan Bayramından 10 gün önce işçi alımına başlanacağını, Ardahan Tekstil Fabrikası’nın Ramazan Bayramından sonraki hafta içinde açılışı yapılacağını açıkladı.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir yaptığı açıklamada, “Belediye sadece su akıtmak, yol yapmak değildir. Belediye olarak insanlara iş bulmak, istihdam yaratmak görevimizdir. İş için yaklaşık 2 bin kişi bize başvuru yaptı. Başta Ardahan Milletvekilimiz Orhan Atalay ve Valimiz olmak üzere bu yatırım için destek veren herkese teşekkür ediyorum. Kısa süre önce Gebze Organize Sanayi Bölgesi yönetimi ile görüşüp bir toplantı yaptık. İnşallah şehrimize gelip yatırım için inceleme yapacaklar. Kafkaslar bölgesine ihracat yapmak isteyen firmaların yatırım yapmaları haline her türlü desteği vereceğiz” dedi.

Beğendim 3 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık