Ardahan'da Kaz Eti Fiyatları Bakın ne Kadar Oldu

Geçtiğimiz yıl 250-300 lira arasında satılan Kış sofrasının vazgeçilmezi Ardahan kazı, bu yıl maliyetlerin artması ile birlikte 500 liraya kadar çıktı. Bu rakamdan da tatmin olmayan üreticiler alıcısı olsa dahi fiyatların daha da yükselmesi için ellerindeki kazları satmıyor.

Ardahan'da Kaz Eti Fiyatları Bakın ne Kadar Oldu

Ardahan’da olmazsa olmazlarından kaz her sene kış aylarında hatırlı misafirlerin damaklarını süsleyen kaz eti bu yıl cep yakacak.

Ardahan’da kaz severler fiyatların yüksek olmasından dolayı bu yıl kaz kesemeyecek ve yiyemeyecekler. Kaz fiyatlarının yüksek olması ve kaz besicilerinin bakımın zor olmasından kaynaklanan ve bu yıl arpanın da fiyat pahalılığından yakınan kaz üreticileri ellerinde ki kazları satmayarak kış aylarında daha da yükselmesini ve bu fiyatın 700 TL ye kadar çıkacağını umut etiklerini dile getirdiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 1 Üzgün 1 Kızgın 2

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık