Ardahan'da Genç Girişimci

Bu Şehre Sizler Gibi Bir Çok Kişi Lazım..

Ardahan'da Genç Girişimci

Ardahan’ı her platformda savunan adını duyuran ve tanıtan kişi olarak bilinen M.Suat IŞIKLI oldu.

Ardahan Şehir merkezinde küçük de olsa bir işletme ile başlayan ilerleyen zamanlarda başarılar ile başarılarına başarı ekleyen IŞIKLI Ardahan’ın sevilen isimlerinden ve örnek gösterilenlerden oldu.

Şehrimize birçok ünlü firmayı kazandıran ve kazandırdıkları ile bu şehre, insanlarına hizmet veren, aynı zaman da ise küçük bir işletme iken, şimdi çevresinde işe muhtaç kişileri toparlayarak hem onlara meslek hem iş ortamı sunan bir başarıya imza atmaktadır.

Bu şehre bir çok siyasılerin yapamadığını sessiz sedasız kendi cabaları ile yapan Suat IŞIKLI, her gittiği yerde kimi dünyanın farklı Şehrinde kimi ise kendi ülkemizde Ardahan yazısını ve Ardahan ismini yazdırarak bir kez daha gönülleri fethetmeyi başardı.

Geçtiğimiz günlerde memleketimizin bir güzide okulunun bir odasını kendi imkanları ve kendi cabası ile yaptırdığı Akıl Ve Zeka oyunları sınıfı açarak bir çok çocuğun burda öğrenim görmesine yardımcı oldu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık