Ardahan'a Yatırım Yapanları Engellemek Ardahan' İhanettir.

Ardahan'a Yatırım Yapanları Engellemek Ardahan' İhanettir.

Ardahan'a Yatırım Yapanları Engellemek Ardahan' İhanettir.

Ardahan son zamanlarda inşaat sektöründe sekteye uğramış nerdeyse hiç bir şekilde bir yere civi dahi cakılmazken bu şehre yapılana da engel olmak akıla ve zihne aykırıdır.
yaz sezonunun başlaması ile Ardahan Şehir merkezinde sadece bir yerde inşaat sahası kurularak Ardahan'a güzide bir yapı kazandırılması planlanan ancak kişinin kendi arazisi olmasına rağmen belediyenin izni ve tapu dayresinden alınan tapular doğrultusunda bir yatırımcı bazı kişi ve kişilerce engellenmek istenmektedir. amaclarının güzide şahrimiz Ardahan iline yatırım yapılmaması ve yatırım yapanların önüne bent olunması bu şehre bir ihanettir.
 kişinin kendi tapusu üzerine yasa kurallara uyularak yapmak istediği inşaatını bazı basın organlarınca karalanmaya calışılması ve bu karalama politikası netiçesinde inşaat sahibi Sabahattin Gündoğdu gerekli mercilere ve basına verdiği evraklar ile bu yapılanların bir karalama politikası olduğu ve bunları yapanların bu şehre ihanet içinde olduklarını da dile getirdi.
Sabahattin Gündoğdu avukatı araclığı ile basına verdiği acıklama ise şöyledir.
^^Habere konu yapı, belirtilenin aksine parsel sınırları içerisinde inşa edilmekte olup kamusal alana herhangi bir tecavüzü bulunmamaktadır. Bu durum aşağıda yer alan ve hukuki delil niteliği taşıyan “zemin tespit tutanağı ve harita dosyası” ile de sabittir. Takdir edilecektir ki zaten hukuka uygun şekilde inşa edilmekte olan bir yapı için resmi kurumlara rüşvet verilmesi söz konusu olamaz.

Müvekkilimin ticari itibarını zedelemeye yönelik ve kişilik haklarına saldırı niteliği taşıyan “Kaldırım Rüşvete Peşkeş mi Çekildi?” başlıklı haberin asılsız olduğunu, herhangi bir delil aranmaksızın kulaktan dolma bilgilerle yapıldığını, akıllarda hiçbir şüpheye yer bırakmamak adına Kamuoyuna saygı ile duyururuz. 09.07.2021

Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık