Ardahan’a Güvenlik Kamerası Lazım

Ardahan’ın birçok noktasında güvenliğin olmadığı kör noktalar var. Bu yerler insanların akşamları ailesi ile birlikte gezip dolaşa bileceği kendini güvende hissede bileceği yerlerin başında geliyor.

Ardahan’a Güvenlik Kamerası Lazım
  • 19 Mayıs 2022, Perşembe 1:16

Bu tür yerler şehrimizin göbeğinde bulunan park burada hiçbir şekilde güvenlik kamerası mevcut olmadığı gibi emniyete ait mobeseler sadece ana cadde ve yolları görmekte.

Ve bir diğer yer ise Ardahan Belediyesi tarafından yapılan yine merkezde bulunan kale ve kalenin alt tarafında yapılan park ve yürüyüş yol güzergâhının bulunduğu yerlerde insanlar akşam oldu mu alkol almak için buralara akın etmektedir. Bu tür yerlerin bu tür meyhaneye çevrilmemesi için güvenlik ve güvenlik kameralarının bulundurulması kesinlikle önem arz eden bir konudur.

Güvenlik kamerası sistemleri sayesinde işyerleri, alışveriş merkezleri, sokaklar ve caddeler kontrol altına alınabilmektedir. Bu sistemler sayesinde hem güvenliğinizi artırabilir hem de olası bir hırsızlık durumunda caydırıcı araç olarak kullanılmakta ya da kişiler kolayca tespit edilebilmektedir.

Park ve bahçelerin her sene tahribe uğradığı Ardahan Şehir merkezinde, bir güvenlik kamerasının olduğunu bilen kişiler ne bir yere hasar vere bilir nede insanların tedirgin bir şekilde acaba başımıza ne gelecek endişesi ile bark ve bahçelerde otura bilir.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık