Almanya'da gündem Emre Mor

Son olarak 2O Aralık 2016'da oynanan Augsburg karşılaşmasının kadrosunda yer alan Emre Mor, son 4 maçtır tribünde oturuyor.

Almanya'da gündem Emre Mor

Yaz transfer döneminde Bundesliga ekibi Borussia Dortmund'a transfer olan milli yıldız Emre Mor, dün geceden sonra hayal kırıklığı yarattı.

KADROYA GİREMİYOR

Son 3 lig maçında kadroya dahi alınmayan Emre Mor, Borussia Dortmund'un Almanya Kupası'nda Herhta Berlin'le oynadığı mücadelede de görev yapmadı.

Teknik Direktör Tuchel'in son maçlarda kadroda şans vermediği Emre Mor için Almanya'da ve Türkiye'de farklı yorumlar yapılmaya başladı.

NEDENİ AGRESİF TAVIRLARI

Yapılan yorumlarda Emre Mor'un A Milli Takım ve Dortmund forması altında oynadığı son maçlardaki agresif tavırlarlarının bu tercihte etkili olduğu belirtildi.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda ise taraftarlar eleştiri oklarını teknik direktörü Tuchel'e yönelterek; Emre Mor'a haksızlık yapıldığı görüşünde birleştiler.

4 MAÇTIR TRİBÜNDE

Son olarak 20 Aralık 2016'da Augsburg ile yapılan maçta kadroda yer alan Emre Mor, bu mücadelede süre alamadı. Emre, daha sonra sırasıyla Werder Bremen, Mainz, RB Leipzig ve Herhtha Berlin maçlarında tribünde oturdu.

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık