JASAT DEDEKTİFLERİ BU HAFTAYIDA BOŞ GEÇMEDİ

Ardahan ili genelinde nitelikli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan huzur güven uygulamaları kapsamında;

JASAT DEDEKTİFLERİ BU HAFTAYIDA BOŞ GEÇMEDİ

Jandarmanın Dedektifleri JASAT ile birlikte Göle ve İl Merkez J.K.lığı ekipleri tarafından müşterek yapılan faaliyetler sonucunda polis ekiplerininde desteği ile Türk vatandaşı veya yabancının yurtdışına çıkmasına imkan sağlamak suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün ile aranan M.Ş., Kayıp olmuş veya hata sonucu ele geçmiş eşya üzerinden tasarruf suçundan aranan A.K. isimli şahıslar ile İl Merkezde Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan 5 Yıl ile aranan M.T. ile Bina içinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık suçundan 2 yıl 1 ay ile aranan S.Ç. isimli şahıslar yakalanarak adli makamlara teslim edilmiştir.

Beğendim 4 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık