Ardahan PTT Başmüdürü Ne İş Yapıyor

Bugun günler öncesinden belli olan yaş aylığı ve engelli maaşları toplu bir şekilde ödeneceği belli olmasına rağmen hiçbir şekilde önlem alınmadı.

Ardahan PTT Başmüdürü Ne İş Yapıyor

Ardahan şehir merkezinde bir tane PTT şubesi bulunan ve bu şubenin günler öncesinden söylenen 02.01.2023 tarihin de toplu ödemelerin yapılacağı bilgisi herkesçe bilinmekteydi.

Bu yapılması kesin görülen ödemelerin ne hikmetse Ardahan PTT Merkez Başmüdürlüğünce duymamış olmalı ki gereken önlemler alınmamış.

Bugün yine Ardahan Merkez PTT Başmüdürü sınıfta kalırken yüzlerce yaşlı ve bir o kadar engelli vatandaş bu soğuk havada maaş kuyruğunda dakikalarca ayakta beklemek zorunda kaldı.

Onca insanın sıra kuyruğu oluşturmuş olmasına rağmen gişe personeli olarak bir kişinin bakması büyük tepkilere neden oldu. Bizlere ulaşan ve lütfen gelin buranın rezilliğini birde siz görün söylemleri üzerine gittiğimizde bazı vatandaşlarımız

‘’ Bu kurumun başmüdürü ne iş yapıyor neden bu olan biteni tiyatro izler gibi izliyor ve gerekli önlemleri almıyor. Bizler bu yaşta hasta halimizle bu kadar hastalık kol geziyorken iç içe insanları yığıyor. Yapamıyorsa bu görevi bırakıp çekip gitsin bizler mu muameleyi hak etmiyoruz. Bizler yaşlı hasta ola biliriz köylü ola biliriz ama unutulmamalı ki bizlerde insanız ve insan gibi muamele görmek istiyoruz. ‘’

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık