Ardahan Halk Eğitimin den Örnek Davranış

Ardahan’da depremzedeler için halk birlik ve beraberlik içinde dayanışma ile yardıma devam ediyor.

Ardahan Halk Eğitimin den Örnek Davranış

Ardahan Halk Eğitim Merkezin de Kursiyer anneler deprem bölgesine gönderilmek üzere atkı bere eldiven gibi soğuktan korunmak için e birliği ile yaptıkları el örgülerini gönderdi.

Halk Eğitim Müdürlüğünce ilk iki gün 30 bin TL ısıtıcı, Battaniye, El Feneri, çocuk bezi, çocuk maması, kadın peti, iç çamaşırı, bot ayakkabı şeklinde yapılan yardımlar hazırlandı.

Yaklaşık 4 gün boyunca yapılan ve halen daha yapına devam ettikleri atkı, bere, eldiven gibi günlük kullana bilecekleri el örgülerini yaptıkça deprem bölgelerine göndermeye devam etmekteler.

Bu yapılan özverili ve duyarlı davranışlarından dolayı buna öncülük eden Halk Eğitim Müdürü Mesut Yolcu ve kursiyer annelere ve bu yapılanların içerisine not yazarak harçlıklarını koyan kendileri küçük ama yürekleri büyük çocuklara da teşekkür ederiz.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık