Karagöl Mahallesi Muhtar Adayı Taştan Yılmaz, Muhtarlık İçin Kararlı

Yerel seçimler yaklaşırken siyasi partilerde sessizlik sürüyor ancak muhtarlık yarışında isimler adaylığını tek tek ilan etmeye devam ediyor. 2024 Mart ayında gerçekleşecek ve yerel yönetimleri belirleyecek olan seçimler öncesinde muhtarlık yarışındaki rekabet günden güne artıyor.

Karagöl Mahallesi Muhtar Adayı Taştan Yılmaz, Muhtarlık İçin Kararlı

Özellikle genç isimlerin adaylık için nabız yokladığı süreçte Karagöl Mahallesi'nden Taştan Yılmaz de muhtar adaylığını duyurdu. Taştan, şu ana kadar adaylığını açıklayan isimler arasında öne çıkan muhtar adayı olarak dikkat çekiyor.

Taştan Yılmaz, yapacakları ve vaat ettikleri ile Karagöl Mahallesi Sakinlerinin sevgisini ve güvenini de kazamaya devam ediyor.

Yaklaşık 20 yılı aşın bir zamandır Karagöl Mahallesinde ikamet etmekteyim ve bu zaman süreci içerisinde iş yerim ile daima Mahallem ile iç içe yaşamaktayım.

Bu zaman zarfında Mahallemin her türlü sorununu biliyor devlet dairelerinde bu sorunların çözümü nasıl sağlanır, biliyorum.

Mahalle sakinlerimizin sorunlarına anında cevap vererek sorunlarını sıkıntısız bir Şekilde gidereceğim

Taştan Yılmaz’ın Karagöl Mahallesi Sakinlerine vaat ettikleriü

‘’Ardahan Karagöl Mahallesi sakinlerin de

Her evde bir oyunuza talibim

Hiç kimseyi birbirinden ayırmadan çalışacağım ve hizmet edeceğim.

Devlet kurumları tarafından maddi durumu olmayan ve bakıma muhtaç olan yaşlılarımız tanınan hak ve hizmetleri kusursuz bir şekilde yerine getirilmesi için çalışacağım

Ötekileştirmeden çalışacağım ve mahallemizin daha temiz daha düzgün bir

Mahalle haline getirmek içinde elimde gelen her şeyi fazlasıyla yapacağım’’ dedi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık