JASAT Dedektifleri Suçlulara Göz Açtırmıyor

Ardahan genelinde Jandarma Suç Araştırma Timlerince nitelikli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik başlatılan çalışmalar kapsamında, 2024 yılının ilk ayında büyük bir başarıya imza atan Jandarmanın Dedektifleri çeşitli suçlardan aranan 16 kişiyi yakalayarak suçluların cezaevine girmesini sağladı.

JASAT Dedektifleri Suçlulara Göz Açtırmıyor
  • 31 Ocak 2024, Çarşamba 15:24

 Bölgenin gözbebeği JASAT sadece aranan şahısların yakalanmasında değil aynı zamanda hayvan hırsızlıkları ile mücadele, uyuşturucu ile mücadele gibi birçok olaydaki üstün ve gayretli çalışmaları ile halkında takdirini toplamaya devam ediyor.
Ardahan Merkez ve ilçeleri dahi olmakla birlikte 16 suç ve suca bulaşmış kişileri yakalanması için ocak ayı itibari ile göstermiş oldukları başarı halk tarafından memnuniyet ile karşılaşılırken hayvan hırsızlığının önüne geçilmesi için gerek resmi gerek ise sivil araçlar ile İL merkezi ve ilçeler le birlikte köylerde gece gündüz devriyeler atarak hırsızlığın önüne geçilmesinde büyük bir başarı elde eden JASAT ekipleri gayret ve başarıları halkın huzur içinde yaşamlarına devam etmelerine olanak sağlıyor.

Beğendim 10 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık