İl Millieğitim Müdürü Erhan Bulut Başarılarla Dolu

Ardahan’da İL Milli Eğimim Müdürü bugün basın ile bir araya gelerek yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.

İl Millieğitim Müdürü Erhan Bulut Başarılarla Dolu
  • 08 Aralık 2022, Perşembe 19:50

Ardahan İL Milli Eğitim Müdürü Erhan Bulut göreve geldiği günden bu zamana kadar yaptığı faaliyetleri basına açıkladı.

Erhan Bulut göreve geldiği günden bu zamana kadar birçok başarıya imza atarken ilk yaptığı iş Ardahan Öğretmen evini yeniden yapılandırarak zarar eden bir öğretmen evi iken günümüze daha üretken ve kar eden bir kurum haline getirdiğini açıkladı.

Göreve geldiğinde öğretmen evinde personel çıkartılması gerektiğini ve zarar ettiklerini beyan etmeleri dâhilinde duruma el atarak şuan da mevcut personelin dışında 3 personel daha alarak büyük bir hizmete de imza atmış odu.

Ardahan’da yetişen öğrencilerin kalifiyeli birer birey olarak yetişmesi için birçok imkân ile girişimlerde bulundu. Yaptığı birçok girişim ile Ardahan ve ilçelerinde Bakanlığın eğitim sosyal desteği kesintisiz olarak, Ardahan’da, okul öncesi kademede 144, temel eğitimde 2849, ortaöğretimde 1110, özel eğitimde 194 olmak üzere toplamda 4297 öğrenciye ücretsiz yemek hizmeti sunmaktayız.

Yapılan atölyelerde günümüz de Ardahan’da, bir çok branş da kalifiyeli ustalar yetiştiriliyor.

Okuyan öğrenciler sevdiği dallarda kendi işlerini kura bilecekleri kurslar ve kurs dahilinde asgari ücretin 3/1 ini verdiklerini e kurs bitiminde ustalık belgesi ve iş yeri açmak isteyenlere ise hibeli kredi imkanları ile yüzlerde insanı meslek sahibi yapma yolundayız.

Şuan yapımı nerdeyse tamamlanan ekmek fırını da yakında hizmete girecektir. Günlük 5000 tane ekmek çıkarma kapasiteli yerimiz dışa bağımlı olmaktan bizleri kurtarırken aksi bir durumda vatandaşımıza da bu imkanı sağlaya bileceğimiz el değmeden çıkan ekmekleri ambalajlayarak suna bileceğimiz bir aşamadayız. Dedi.

Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık