Halil Kaçar, Kuraspor futbol takımını yalnız bırakmadı

DEVA Parti Ardahan Belediye Başkan adayı Halil Kaçar, Kuraspor Kadın futbol takımını maç sonrası yemekte ağırladı.

Halil Kaçar, Kuraspor futbol takımını yalnız bırakmadı

DEVA Parti Ardahan Belediye Başkan adayı Halil Kaçar, Kadınlar 3. Lig’de Ardahan’ı temsil eden Kuraspor takımını maç sonrası yemekte ağırladı.

Kadınlar 3. Lig 2. Grupta Kura Spor sahasında Muş Yağmuroğluspor’u konuk etti. Karşılaşmayı Muş Yağmuroğluspor 2-1 kazandı. 80. Yıl Şehir Stadyumunda oynanan karşılaşmayı DEVA Parti Ardahan Belediye Başkan adayı Halil Kaçar da tribünden takip etti.

DEVA Parti Ardahan Belediye Başkan adayı Halil Kaçar karşılaşma sonrası Kura Spor takımını ağırladı. Kadın futbolcuları ve yöneticileri yemekte misafir eden Halil Kaçar, kadın futbolcuları yemekte ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, takıma başarılı bir sezon geçirmesini diledi.

Sporun ve sporcunun her zaman yanında olacaklarını ifade eden Kaçar, “Ardahan Kuraspor -Muş Yağmuroğluspor karşılaşmasında, kızlarımızın yanında olduk. Dondurucu soğukta sahaya çıkan ve ter döken kardeşlerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Her zaman gücümüzün yettiği kadar, sporun ve sporcunun yanında olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Memleketimize çok acil bir şekilde; içerisinde spor salonu, kafeteryası, yatakhanesi de olan ve her türlü ihtiyaca karşılık verecek bir spor tesisi kurulması gerekiyor. Bu sorunu çözmek nasip olur inşallah” dedi.

 

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık