ENGİN GAYRİMENKUL'DEN KAÇIRILMAYACAK FIRSAT

Emlak ve inşaat sektöründe Türkiye’nin en önde gelen firmalarından Engin Gayrimenkul Ardahan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103. Yılına özel kampanya hazırladı.

ENGİN GAYRİMENKUL'DEN KAÇIRILMAYACAK FIRSAT
  • 17 Ocak 2024, Çarşamba 15:37

Emlak ve inşaat sektöründe Türkiye’nin en önde gelen firmalarından engin gayrimenkul Ardahan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103. Yılına özel kampanya hazırladı.

Türkiye’de medya, televizyon ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren, kültürümüzü dünyaya tanıtan hemşerimiz saygın iş insanı Üzeyir Engin, Ardahan’da imarlı-ifrazlı inşaata hazır arsa kampanyasını hayata geçiriyor.

KURTULUŞA ÖZEL 18 ADET İNŞAATA HAZIR İMARLI İFRAZLI ARSA SİZİ BEKLİYOR

Merkezi İstanbul’da bulunan Engin Gayrimenkul şirketler grubu Ardahan Merkeze bağlı Gürçayır Mahallesi çevre yolu üstünde gelecek vaat eden 18 adet imarlı-ifrazlı inşaata hazır arsayı Ardahan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103. Yılında özel bir kampanya ile satışa çıkartıyor. Ege ve Marmara bölgeleri başta olmak üzere Türkiye’nin birçok yerinde yaptığı kampanyalarla hemşerilerini ev, işyeri ve arsa sahibi yapan, İsviçre, Almanya ve Avusturalya’daki yatırım ofisleriyle yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da faaliyet gösteren Engin Gayrimenkul sahibi Üzeyir Engin, sıla hasreti çeken gurbetçileri baba ocağında gelecek vaat eden arsalarla buluşturuyor. Kent merkezine yürüme mesafesinde, hastaneye yakın çevre yolu üzerinde bulunan 18 adet inşaata hazır imarlı ve ifrazlı arsalar özel kampanya ile yeni sahiplerini bekliyor.

DOĞRU YATIRIMIN ADI ENGİN GAYRİMENKUL: BÜTÇENİZE DEĞER KATACAK

Gelecekte küresel ısınmadan etkilenmeyecek, doğasıyla suyuyla ve havasıyla Türkiye’nin ve dünyanın en yaşanabilir coğrafyası olan Ardahan’da Engin Gayrimenkul Şirketler grubu 18 adet arsayla giriş yapıyor. 20 yıllık sektör tecrübesiyle binlerce insanı ev ve arsa sahibi yapan, olağanüstü ve profesyonel danışmanlık hizmetiyle insanları doğru yatırıma yönlendiren Engin Gayrimenkul şirketler grubu yeni yatırımlarıyla Ardahan’a değer katacak.

İrtibat: 444 1 314

https://engingayrimenkul.com.tr/

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık