Cenaze Çadırında Kanlı İnfaz

Alınan bilgilere göre birçok Ardahanlının hayatlarını idame ettikleri İstanbul Esenyurt ilçesinin Bağlarçeşme mahallesinin eski Muhtarı Ardahan H. Hasköylü Cengiz Avşar abisinin İstanbul Esenyurt ilçesi Fatih mahallesi bahçe yolu caddesi üzerinde düzenlenen cenaze merasimi arından taziye salonuna geçildi.

Cenaze Çadırında Kanlı İnfaz

 

Başta cenaze sahibi gibi Hoçvan Hasköylüler olmak üzere birçok kişinin bulunduğu taziye esnasında bir anda silah sesleri gelince panik yaşandı. Olayın ne olduğuna bakıldığında cenazenin katıldığı sırada bir araya gelen ve aynı masada oturan 55 yaşında ki Kahraman Avşar'ın aynı köylü olan Hakan Yılmaz tarafından arkasıda sıktığı 6 kurşunla vurarak kanlar içinde bıratıdığı görüldü.

Olayın neden yaşandığı ve Hakan Yılmaz'ın az önce birlikte aynı masada oturduğu Kahraman Avşar'ı neden vurup öldürdüğü öğrenilemezken bu şahıslar arasında 20 yıl önce yaşandığı iddia edilen bir konu yüzünden birbirlerine küs oldukları ancak o 20 yıl önce yaşanan olayın içeriğinin ne olduğu konusunda d bir bilgi alınamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis Kahraman Avşar'ı 6 mermi ile öldüren Hakan Yılmaz'ı olay yerinde yakaladığı da alınan diğer bilgiler arasında oldu.

 

Kaynak Fakir Yılmaz 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 4 Üzgün 0 Kızgın 1

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık