Ardahan PTT’sinde İdareciler Ne Hüküm Tanıyor Ne Yasa Ne Kanun Tanıyor.

Taşeron işçiler tebligat dayatması, her yıl artan gönderi sayısı baskısı ve mobbing aracı haline gelen tutanaklar ve cezalar ile kurumun üvey evlatları olarak çalışıyor.

Ardahan PTT’sinde İdareciler Ne Hüküm Tanıyor Ne Yasa Ne Kanun Tanıyor.
  • 20 Haziran 2022, Pazartesi 14:56

Ardahan’da çalışan ptt taşeron işçileri yasada ve hukukta geçmesine rağmen tebligat dağıtamaz ibaresini hiçe sayarak firma personellerine yine de tebligat dağıttırılıyor.

Yapılan bu uygulama kanunen yasak olmasına rağmen Ardahan PTT idarecilerince hiçe sayılarak kendilerini devletin yaptıramazsın ibaresinden daha da mi büyük görüyorlar ki firma personeline tebligat dağıttırıyorlar.

Artan kargo ve kurye yoğunluğundan dolayı birçok vatandaşın kargosunun yetişmediği için mağdur olduğu ilimizde bu aksaklıkların nedeni tebligatların normalde devlet memurlarının dağıtması gerekirken firma personellerine yüklenmesi ve firma personelinin iş yükünün artmasından kaynaklanmaktadır.

Firma personeli kargo ve kurye dağıtması gerekirken üzerinde birde tebligat dağıttırıldığı zaman insanlar mağdur oluyor ve bu yüzden erken alınmayan tebligatlar yüzünden birçok kişi ya ceza evine giriyor ya da para cezası ile karşı karşıya kalınıyor.

Vatandaş şikâyetçi olduğunda ise normalde devlet parasını verdiği memura dağıtacaksın bunları dediği kişiye ceza kesilmiyor yine görevi olmayan firma personeline ceza kesiliyor.

Ardahan PTT’sinde kimler neden insan kayırıyor bunların takipçisi olacağımı da siz kamuoyu önünde söz vererek her şeyi şeffaflığı ile sizlere sunacağım

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık