Ardahan Belediyesi İle Ardahan Bir Başka Ardahan Oldu.

Göreve geldiği günden bu zamana adar hiç kimsenin yapamadığını yapan Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, söz konusu bu şehrin geleceği ise Faruk Demir Geleceğine imza atıyor.

Ardahan Belediyesi İle Ardahan Bir Başka Ardahan Oldu.
  • 07 Eylül 2023, Perşembe 21:58

Yaptığı projeleri sıralamakla bitiremeyeceğimiz işlere imza atan Faruk Demir daha çok projesinin olduğu ve fırsatlar yaratmaya çalıştığını açıklarken, bu şehir hiçbir zaman bu kadar hizmet görmediği de bu şehirde yaşayanlar tanık olmaktadır.

Göz önün de olan ve her yaptığı hizmeti her aşamasını insanlara aktaran bir sosyal başkan da olduğu yaptığı çalışmaları tüm şeffaflığı ile de Ardahan Halkına yansıttığı görülmektedir.

Bu zamana kadar Ardahan şehir merkezine tek bir hizmet sunamayan geçmiş dönem belediye başkanları, şimdi yapılanları bizler neden yapmadık yapamadık diyerek çevrelerindeki yakınlarına söyledikleri de iddia edilmektedir.

Bu seçimde Ardahan Belediye Başkanı olarak da Yine kesin gözü ile bakılan Faruk Demir, Doğu Ekspres Treninin ise Ardahan Şehir merkezine kadar getirmek için girişimlerde de bulunduğu öğrenildi.

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık