Ardahan "Ak Parti'de Güzel Gelişmeler oluyor"

Teşkilat çalışmaları kapsamında Ardahan’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Ak Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek İl Başkanı Kaan Koç ve parti yönetimiyle görüştü.

Ardahan
  • 05 Ağustos 2022, Cuma 17:14

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Bölge Koordinatör Milletvekili Metin Bulut ve İl Koordinatörü Muhammet Esat Nuhoğlu'nun katılımıyla, 3 kademe İl yönetimi, İlçe ve Belediye Başkanları ile bir araya geldi. 

 

Genel Başkan Yarımcısı ve Teşkilat Başkanı Kandemir ve beraberindeki heyet, parti çalışanlarıyla kısa bir sohbetten sonra başkanlık makamına geçti. Burada İl Başkanı Kaan Koç’tan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi alan Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, Ardahan’ın her geçen gün daha da geliştiğini belirtti.

 

AK Parti İl Başkanı Ardahan İl başkanı Kaan Koç burada yaptığı konuşmada; “Bizleri ziyarete gelerek onurlandıran Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan onur duyduk. Ziyaretleriyle bizleri heyecanlandıran Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir’e ve koordinatörlerimize kıymetli teşkilatımız adına şükranlarımı sunuyorum. Teşkilatımız ile birlikte gece gündüz demeden sahada çalışmaya devam ediyoruz ve edeceğiz. AK Parti kazandıkça Türkiye kazanacak. Teşkilatımızın birliği, beraberliği ve heyecanı daim olsun” dedi.

 

Kandemir ise Ardahan’a büyük önem verdiklerini ve teşkilat mensuplarına güveninin tam olduğunu aktararak, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ardahan’da 3 kademe il yönetimimizle belediye başkanlarımızla bir araya geldik. İlimizin sorunlarını, çözüm önerilerimizi ve çalışmalarımızı istişare ettik. Teşkilatlarımız, mücadelemizi milletimize anlatmaya devam edecek.”

 

AK Parti heyetine verilen hediyelerin ardından, Ardahan’dan bir hayli memnun ayrılan, AK Parti Ardahan İl Başkanlığı için olumlu izlenimler alan Kandemir, Ardahan’da mutlu bir şekilde ayrıldı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 2 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık